מופע האזינו ה-11 מציג: אברהם פריד ושלומי גרטנר

ענקי הזמר החסידי אברהם פריד ושלומי גרטנר יטלו חלק במופע השנתי למען ארגון 'האזינו' הפועל למען כבדי השמיעה בארצות הברית.

המופע המתקיים זו השנה ה-11 יהיה בסימן אבות ובנים או יותר נכון מדור לדור. לכן יטלו בו חלק גם שלומי ודוד דקס, אלי ואברומי שוובעל וכן ישראל ובנימין ויליגער. מופע קומדיה של הסטנדאפיסט 'מודי' יתקיים גם כן לצד המופע המוסיקלי.

רשמו לפניכם: יום ראשון,כ"ג אדר א' תשע"א בלינקולין סנטר, אי שם בארצות הברית. פרטים, כרטיסים והזמנות בטל. 718-431-0300 או באתר Haazinu.org

האזינו: אברהם פריד ושלומי גרטנר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הללוי-ה – רון אהרן קרס חוזר עם רגאיי יהודי חדש

המוזיקאי שגדל על ברכי המוזיקה הקלאסית, עבר דרך עולם המוזיקה האלקטרונית וחזר בתשובה כחסיד ברסלב, משחרר סינגל ראשון ומבטיח מתוך פרויקט "תיקון הכללי רגאיי ג'אם" – עיבוד אקוסטי ומלא שמחה למזמורי התהילים

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←