סיבוב הופעות בקרוואן: שי גבסו והמראות

לאחר שהוציא לפני חודשים ספורים את אלבומו השלישי "קרוואן" וזכה לשבחים רבים מצד התקשורת, שי גבסו חוזר לאחרונה לסיבוב הופעות כשהוא רעב מתמיד.

גבסו מופיע מלווה בלהקתו "המראות", אשר ליוותה אותו לאורך תקופת יצירת האלבום. העבודה הצמודה היומיומית בשנתיים האחרונות, הצליחה לגבש את ההרכב ועימו את הסאונד המדויק, מה שהופך את ההופעה לחזקה, מדויקת ואף וירטואוזית.

המופע החדש הנושא את שם האלבום, כולל את הלהיטים מאלבומו החדש של שי: 'ארגזים', 'נשק', ו'שמור על האמונה', לצד השירים המוכרים שלו מתוך שני אלבומיו הקודמים: 'יום ועוד יומיים', 'ארים ראשי' ועוד רבים, אשר קיבלו את העיבודים המשרתים אותם באופן מושלם.

ההופעות הקרובות: מרכז ברודט, תל אביב 20.2 – בארבי, תל אביב 17.3 – הצוללת בירושלים 10.4

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←