חיים בר רוצה משיח, מה אתכם?

חיים בר - משיח

חיים בר הוא בחור צעיר בן 24 שהתחתן אך לא מזמן. כבר מגיל קטן הוא שר ורוצה להתקדם, עד שפגש מפיק בני ברקי עלום שם שהחליט להפיק לו אלבום בכורה. האלבום יכלול בתוכו מגוון שירים בסגנונות שונים: מזרחי, ישראלי ואפילו רוק, והכל בעיבודים עכשוויים.

שני סינגלים ראשונים מתוכו: שמיים כחולים, והוא אחד – שוחררו לתקשורת כבר לפני כשנה וחצי. מאז הספיק לעבור כמה גילגולים, כשבתוכם חבר אל הזמר והבדרן שאול חיון ואפילו הצליח לגרור אותו לדואט בשיר 'שמור אותי' ששוחרר לפני כחודש וכן לשחרר סינגל נוסף מלא קושיות 'למה'.

כעת מגיש חיים בר את הסינגל הרביעי "משיח" לקראת האלבום המלא שצפוי לראות אור בחודש אדר ב'. בשיר משולבים שני שירים המוכרים לנו מחסידות חב"ד 'משיח משיח' של מרדכי בן דוד ו'ברוך הבא מלך המשיח' של אברהם פריד. מילים: חיים בר ומיכאל קריספין, לחן: חיים בר, הפקה מוזיקלית: דוד ביתן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/01/chaimbar-mashiach.mp3|titles=חיים בר – משיח]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן ענבל ודודי פרישמן בדואט חופה: תפילת החתן

"תפילת חתן" דואט חדש ומיוחד בין אלחנן ענבל ודודי פרישמן יחד עם מקהלת ווקאל Choir יוצא לאוויר העולם, בלחנו של איציק שטיין, ובהפקה מוזיקלית של אבי ריימי ויאיר בודנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אליהו רפאל כאין מזכיר לנו לעצור ולשים לב

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משחרר סינגל חדש – "נשים לב", שיר שכולו קריאה להתבוננות פנימית ברגעים הקטנים של החיים. אחרי שריגש עם הלחן ללוחם שנפל, הוא חוזר עם יצירה אישית על הכוח שביופי הפשוט

להאזנה ←
שירים חסידיים

רולי אזרחי בסינגל חדש: מרחוק

על רקע התקופה המורכבת בישראל, המלווה בכאב לאומי ותחושת ריחוק, משחרר המוזיקאי והיוצר רולי אזרחי סינגל חדש ומלא עוצמה בשם "מרחוק".

להאזנה ←