פורימיש • משנכנס אדר מרבין באלבומים חדשים לפורים

פורימיש

כוחה של האמרה 'משנכנס אדר מרבין בשמחה' יפה השנה שבעתיים עקב התארכותו של חודש אדר לכדי 60 יום.

חברת מ.ר.מ. מיוזיק בניהול של משה מצרי המתמחה בשנים האחרונות בהנפקת אלבומים אנונימיים לכל חג ומועד, גם השתא הכא לא טמנה את ידה בצלחת. בשלהי חודש שבט גוייסו מספר אברכי משי חסידיים בכדי להנעים בקולם לתזמורת 'פורימיש' המורכבת גם היא מכמה נגנים עלומי שם.

עבודת צוות מאומצת הבשילה לכדי האלבום 'פורימיש' המכיל מיטב שירים הפורים המוכרים והאהובים בביצועים מרנינים ומשמחים.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/02/PurimIshPreview.mp3|titles=פורימיש]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אריה רובין בסינגל מעצים חדש: "למה אני?"

הזמר אריה רובין, בסינגל חדש ומעצים בשם "למה אני?", יוצא למסע מוזיקלי ורוחני שמתחיל בדיוק בנקודת המשבר הזו. השיר, שנולד מתוך השראה מסיפורו של משה רבנו מול הסנה הבוער, מזכיר לנו שגם המנהיג הגדול ביותר שאל "מי אנוכי?"

להאזנה ←
שירים חסידיים

מלא רגש: נפתלי חיים במחרוזת שירי חופה

אחרי ההצלחה הגדולה של סינגל הבכורה "אבוד בדרך", משחרר הזמר נפתלי חיים מחרוזת חופה מושקעת, בה משולבות קלאסיקות מרגשות בביצוע מלא רגש ונשמה.

להאזנה ←