וישמע ● מנדי ג'רופי חוזר בסערה עם סינגל חדש

מנדי ג'רופי

בתום הפוגה בת שנים ספורות, בהם עסק בעיקר בשמחת חתן וכלה, חוזר הזמר החסידי מנדי ג'רופי אל אולפני ההקלטות לעבודה מאסיבית על אלבום רביעי וחדש.

סנונית ראשונה מהאלבום שבדרך משוגרת אל כלי התקשורת השונים לכבוד חודש אדר, בו כידוע מרבין בשמחה. השיר, שנקרא 'וישמע' הולחן ע"י ג'רופי עצמו שמפליא לעשות גם בתחום ההלחנה ועובד ע"י עמי כהן שכבר שנים עובד עם מנדי בחתונות ואירועים.

שמועות בלתי מאומתות מספרות כי האלבום יכלול שנים-עשר שירים שעובדו ע"י משה לאופר, רובי בנט, מוישי רוט ועמי כהן. המקורבים ששמעו, יודעים לספר שזו רק יריית פתיחה לתקליט משובח ביותר… שווה לחכות.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/02/jarufi-veyishama.mp3|titles=מנדי ג'רופי – חזק ימלא]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←