המסע של רועי לביא: מלהקת התבלינים עד אליך

רועי לביא - עד אליך

לפני כשנה נפרד רועי לביא מלהקת "התבלינים" לטובת לימודים בישיבת "תומכי תמימים" להעמקת היכרותו עם בורא עולם.

במסגרת חברותו בלהקה כתב והלחין את רוב השירים באלבום הראשון ביניהם גם את השיר "אין סוף" שהפך תוך זמן קצר להצלחה ברוב תחנות הרדיו המובילות בישראל.

בין היתר כתב והלחין את השיר "כמה פעמים" שגם הוא מבטא את היחסים בין אדם לבוראו. לעצמו כיום בהסכמת ראשי הישיבה מוציא רועי את הסינגל הראשון מתוך אלבום הבכורה "עד אליך".

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/02/RoeiLavi-adelecha.mp3|titles=רועי לביא – עד אליך]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←