אברהם פריד ושלומי דאסקל שרים לעצורים ביפן

פדיון שבויים היא מצווה החביבה במיוחד על ר' דני פינקלמן, חסיד חב"ד המתגורר בניו-יורק והמוכר לכולנו ממקהלת הניצוצות. אך לפני חודשים ספורים סיים את קמפיין הענק לשחרור ר' שלום מרדכי רובשקין עם מיטב גדולי הזמר החסידי, כעת הוא נרתם לפרוייקט הבא.

קליפ מיוחד בהשתתפות הזמרים שלומי דאסקל ואברהם פריד צפוי לצאת בקרוב. הסרט שצולם ביפן ובניו יורק יספר את סיפורם של בחורי הישיבה הכלואים ביפן כשלוש שנים, וכעת נלחמים על חפותם בערעור שהגישו לאחרונה בבית המשפט הגבוה בטוקיו, יפן.

השיר 'טאטע', הוא גירסה מחודשת לשיר המקורי 'אין א וינקלע' מאלבום 'דביקות 2' ,וכן לביצוע המחודש 'טאטע' של יעקב שוואקי. שלומי דאסקל שר באידיש ואברהם פריד שר באנגלית.

הפקה ובימוי – דני פינקלמן, מוסיקה מקורית – אלי לישינסקי.

עד שהקליפ יהיה מוכן, בואו לצפות בכמה תמונות מהצילומים. עזרו להחזיר את הבחורים לביתם, על ידי תרומה באתר thejapansong.com/donate.

לחצו PLAY לצפייה בפרומו לקליפ

שלומי דסקל ביפן

שלומי דסקל ביפן

שלומי דסקל ביפן

שלומי דסקל ביפן

שלומי דסקל ביפן

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"ברכנו": אברהם פריד & מיילך ברונשטיין 

לרגל חתונת בתו שתתקיים השבוע בארצות הברית, משיק המלחין ר' חזקי וייס סינגל חדש – "ברכנו", בביצוע ענק הזמר החסידי אברהם פריד בדואט עם "קול הקטיפה" של ארה"ב מיילך ברונשטיין.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שיר חדש בהשראת חזונו של הרב שלמה קרליבך זצ"ל

במחווה לרב שלמה, 'תודה לך השם' גאים להציג ניגון חדש יחד עם הטקסט המלא של החזון המהפכני הזה, שהיה תלוי על קירות בית הכנסת שלו, בביצוע ג'ואי ניוקומב.

להאזנה ←