ג'קי אליהו מתהלך ברחוב של חייו בין טיפות הגשם

ג'קי אליהו - משמיים

אצל הזמר ג'קי אליהו, המוסיקה והחיים, שזורים בדרכי ההשגחה זה בזה בצורה מדהימה. לפני יותר משבע שנים, התנגש חזיתית באליהו רכב ופגע בו בצורה אנושה וקטלנית, אליהו היה מאושפז במחלקת טיפול נמרץ למעלה משלושה שבועות במצב קריטי כשפסע היה בינו לבין המוות. כנגד כל הסיכויים, בזכות האמונה והתפילות, החלים אליהו וחזר אל החיים. מאז מופיע בכל רחבי הארץ ואף בחו"ל עם שיריו וסיפור חייו המדהים במטרה לעורר את הלבבות ולקדש שם שמיים ברבים.

אליהו שהוציא את הלהיטים, "הכל לטובה", "כמה מילים" ו"רץ אל רבנו". עובד בימים אלו במרץ על אלבומו השני. בהפקה מהוקצעת ומרהיבה של קוקטייל מוסיקלי באווירת בריזה יוונית-ים תיכונית. מאחורי אליהו, עומדת חברת הפקה מהמובילות בתחום, המאגדת בתוכה את טובי אנשי המקצוע מהשורה הראשונה, תחת שרביטו של המוסיקאי והפזמונאי דוד זיגמן.

"מהשמיים" – הינו הסנונית הראשונה מהאלבום. מילות השיר שכתב דוד זיגמן סוחפות את המאזין אל מסע ברחוב של חייו כל אחד ואחד מאיתנו: "ארבע בבוקר ברחוב של חיי אני פוסע רק אתה אותי רואה וגם שומע שומר אותי… מהשמיים אלוקים מוריד עכשיו עלינו מים ומאיר לנו את האושר בעיניים…".

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/03/jekieliyahu-mishamayim.mp3|titles=ג'קי אליהו – משמיים]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

קובי גרינבוים מציג להיט חדש: "דיבר טוב"

בעיצומה של עונת החורף, מציג קובי גרינבוים סינגל חדש וסוחף "דיבר טוב" אותו הלחין שמעון בנצלוביץ' למילים מהמקורות, ועיבדו אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בכל יום תמיד" – הגרסה הקצבית לדואט של פרייזר ובייליס

בעקבות ההצלחה הגדולה של הוצאת הדואט המקורי "בכל יום תמיד" לפני שבועיים, היוצר והזמר ארי פרייזר והזמר-חזן יוסי בייליס גאים להשיק רמיקס חדש, קצבי ודינמי לדואט המדליק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפסקול של טקס הברית – גרסת איציק אשל

הזמר והיוצר איציק אשל ממשיך את שליחותו המוזיקלית להנצחת הפסקול היהודי השורשי, ומשיק מחרוזת חדשה ומרגשת, "מחרוזת שירי ברית".

להאזנה ←