לכבוד שבת קודש: יוסף קרדונר עם אלבום חדש "כיסופים לשבת"

כיסופים לשבת - יוסף קרדונר

יוסף קרדונר, אחד האומנים המובילים בתחום המוסיקה היהודית בת זמננו ומי שמזוהה עם ימיה הראשונים, חתום על השיר/יצירה "שיר למעלות", לחן שזכה מאז הומצא לביצועים רבים. קרדונר הפיק עד כמה מספר אלבומי סולו שזכו לתשבחות והצלחה רבה. כעת הוא מוציא אלבום חדש משירי שבת ה"מקובלים בקרב חסידי ברסלב".

האלבום החדש כולל ניגונים וזמירות לשבת קודש המושרים מקדמת דנא אצל זקני וחסידי ברסלב. כיאה להפקות מבית קרדונר הביצועים מרגשים, יהודיים ומשתפכים. קרדונר מארח לדואט מעניין את שולי רנד בפיוט "אזמר בשבחין". הרצועה הזאת הופקה בשתי גרסאות – אחת מהן מקוצרת, עבור תחנות הרדיו.

"רבי נחמן בעצמו זכותו יגן עלינו, קודם שהגיע לו החולאת הכבד שנסתלק על ידו, קודם לזה, כל ימיו היה מזמר זמירות הרבה בכל שבת ושבת ובמוצאי שבת", מצוטט מליקוטי המוהר"ן על עטיפת הדיסק החדש.

הפצה: גרינטק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'אזמר בשבחין' מתוך האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/azamer.kardonr.shuli.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←