האזינו: יקיר ונה מגלה את סוד החיים באלבום חדש

יקיר ונה - סוד החיים

חמש שנות עשייה מוזיקלית וסינגלים אין ספור, כמעט כמניין שירי האלבום הובילו את הזמר יקיר ונה לכדי אלבום בכורה – "סוד החיים".

האלבום, שעשיר במגוון סגנונות מוסיקליים כולל 12 רצועות, רובם כאמור יצאו כסינגלים בשנים האחרונות. זכורים לטובה במיוחד השירים: כולם ביחד, נביט אל מרום, וכן השיר 'ממעון שמיך' שזה לחידוש מרענן ולדואט יחד עם הזמר נתי לוי.

ונה כתב והלחין בעצמו את רוב שירי האלבום, כאשר במלאכת העיבודים התחלקו: נחום עושרי, אלי אסרף, אריק שחר, אודי דמארי ותומר מצרי.

חבורת המעריצים הנכבדת של יקיר ונה יופתעו לגלות כי הבחור החליט להנציח את עצמו על גבי פוסטר מרהיב בגודל כמעט אמיתי ולהפיצו חינם לכל רוכשי העותק המקורי של האלבום.

הפצה: חיים דבש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר הנושא מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/03/vana-sodhachaim.mp3|titles=יקיר ונה – סוד החיים]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←