מתנת גיוס או מענק שחרור מהאזרחות? עמית טרבולסי – "דרך שורשים"

עמית טרבולסי - דרך שורשים

עמית טרבולסי (19) "תיכף חייל", מפ"ת, נחשב ליוצר צעיר מצליח. "התחלתי לנגן בגיטרה כבר בגיל 13 בגיטרה, נמשכתי למוזיקה התמימה של המחנות בבני עקיבא, לנופים הקסומים של ארצנו הקטנטונת ושיריה… המוזיקה והפשטות דיברו אליי…", חבריו מעידים כי השניים באים אצלו יחד "כמו הגיטרה והמפוחית..".

האלבום החדש "דרך שורשים", מספק הצצה לחייו של נער בוגר בישראל, נושאים כמו חסד, אמונה ואהבת הארץ, התורה והעם – לא זרים לו. רשימת השירים כוללת נגיעות מפסוקים ומאמרי חז"ל, יצירה אישית מקורית ועיבודים חדשים לשירים מוכרים שעברו גיור "ונהפוך הוא" ברוח ימי אדר. באחד השירים גייס עמית חברי בית הכנסת בו הוא מתפלל כדי להקליט מחווה למניין השורשים שלו… המשתלבת באופן מרשים עם הגיטרה והמפוחית של הזמיר.

השירה של עמית תמימה ונערית, המילים מקוריות ומהמקורות, בועטות, לעיתים מלטפות והלחנים מרגשים מלודיים ומקפיצים. התוצאה: אלבום מעניין, לא שגרתי ומרתק.

הפצה: גרינטק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר הנושא מתוך האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/derech.shorashim.trabulsi.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←