פרסום ראשון: יוסי גרין במופע מיוחד בעיה"ק ירושלים

מופע יוסי גרין

כמידי שנה, בפעם השמינית ברציפות, מארגן ארגון ה-OU את חגיגות יום ירושלים המסורתיות – "ירושלים בנשמה" בה הוא מארח תכנית מוסיקלית מרשימה.

השנה טרח ויגע צוות ההפקה באופן מיוחד והצליח להביא היישר מארצות הברית את המלחין החסידי הנודע יוסי גרין, שאך לפני ימים ספורים שחרר את אלבומו השני בסדרת גוונים של גרין – היפש. עוד יופיעו לצידו של גרין: הזמר אוהד מושקוביץ והחזן העולמי יצחק מאיר הלפגוט. תזמורתו של גרשון פרישטט תלווה את הארוע שינחה ישי לפידות.

רשמו לפניכם והזמינו כרטיסים: יום שלישי, כ"ח אייר תשע"א בשעה 20:15 באודוטוריום עצמאות מקסיקו בקמפוס הר הצופים של האוניברסיטה העברית בירושלים. כרטיסים במגוון מחירים. כל הקודם זוכה.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

כשמוזיקה אלקטרונית וסקסופון נפגשו לחידוש ניגון עתיק

היוצר והמעבד שמוליק ברגר משיק פרויקט מוזיקלי ייחודי: ביצוע אינסטרומנטלי לניגון הבעל שם טוב, בעיבוד אלקטרוני עתידני, יחד עם אמן כלי הנשיפה דור אסרף.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי ועמירן דביר מבקשים: "להיות אהוב”

הזמרים שמעון לוי ועמירן דביר משלבים כוחות בסינגל חדש ומבטיח בשם "להיות אהוב", בהפקתו של זאבי רבינוביץ. השיר, שנולד מתוך תפילה לאהבה ואמונה, בוצע יחד עם תלמידי ישיבת "ברקאי-חיספין"

להאזנה ←