פרסום ראשון: יוסי גרין במופע מיוחד בעיה"ק ירושלים

מופע יוסי גרין

כמידי שנה, בפעם השמינית ברציפות, מארגן ארגון ה-OU את חגיגות יום ירושלים המסורתיות – "ירושלים בנשמה" בה הוא מארח תכנית מוסיקלית מרשימה.

השנה טרח ויגע צוות ההפקה באופן מיוחד והצליח להביא היישר מארצות הברית את המלחין החסידי הנודע יוסי גרין, שאך לפני ימים ספורים שחרר את אלבומו השני בסדרת גוונים של גרין – היפש. עוד יופיעו לצידו של גרין: הזמר אוהד מושקוביץ והחזן העולמי יצחק מאיר הלפגוט. תזמורתו של גרשון פרישטט תלווה את הארוע שינחה ישי לפידות.

רשמו לפניכם והזמינו כרטיסים: יום שלישי, כ"ח אייר תשע"א בשעה 20:15 באודוטוריום עצמאות מקסיקו בקמפוס הר הצופים של האוניברסיטה העברית בירושלים. כרטיסים במגוון מחירים. כל הקודם זוכה.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←