אודי דוידי שועט 'כמו ציפור' לקראת האלבום החמישי!

אודי דוידי - כמו ציפור

אחרי שכבש את המקום הראשון במשך שבועיים רצופים במצעד ההשמעות השבועי של תחנות הרדיו בישראל (ע"פ טבלת הנתונים הרשמית של 'מדיה פורסט') והפך לקונצנזוס של ממש עם הסינגל 'בן אהוב', שועט אודי דוידי קדימה לעבר האלבום החדש.

הסינגל השני 'כמו ציפור', הוא שיר מטאפורי המדבר על הקשר בין אדם לאדמה, על ההרגשה המרחפת שהגענו הביתה לארץ ישראל, הרגשה של סוף הגלות.

"את המקל הוא שוב יניח שם בצד, זרוק, מוזנח, יקווה שלא יפגוש בו לעולם ואת תיק הייסורים ששנות אלפיים נאסף, יסיר מעל גבו, יזרוק אל תוך הים" – היסורים אמנם לא קלים, אבל אחרי הכל 'ושבו בנים לגבולם'.

האלבום החדש והחמישי במספר שייצא אי"ה לקראת הקיץ הבעל"ט, יכלול 12 שירים, שכתב והלחין אודי דוידי יחד עם אשתו לילך, ואף שיתוף פעולה עם שלומי שבת בדואט חדש. על העיבודים וההפקה המוסיקלית אחראי אבי טל.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/03/udidavidi-kmotzipor.mp3|titles=אודי דוידי – כמו ציפור]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי אבן חיים & ישי לפידות ב"מסיבת חנוכה"

המוזיקאי ישי אבן חיים והזמר ישי לפידות רקחו ״ממתק מוזיקאלי״ מתוק וסוער לחג החנוכה – ׳מסיבת חנוכה׳ עם כל השירים המוכרים והאהובים עליהם גדלנו כולנו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המגדלור החדש של שי וינר

"המגדלור שלי" הוא קריאה לפעולה מעשית: הרמת העיניים בזמנים של בלבול, בחירה בשותפות על פני בדידות, ואמונה בלתי מתפשרת גם בתוך הסערה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנדי ווארש בשיר הדלקה: "נר ה' נשמת אדם"

השיר החדש בביצועו של הזמר מנדי ווארש, נולד בהשראת ביקור ב'אוהל' הקדוש של הרבי מליובאוויטש, מקום אליו נוהרים יהודים רבים ומדליקים נרות לפני תפילתם לה' במקום קדוש זה.

להאזנה ←