אורי גרינוולד עם אלבום חדש לפורים: "כי גדול מרדכי"

כי גדול מרדכי

פורים מתדפק על דלתנו וכמו בכל שנה, גם הפעם משחררת חברת גרינטק דיסק חדש לכבוד פורים. את האלבום הפורימי מגיש אורי גרינוולד, שכולל שירים חדשים לפורים ומחרוזות משירי הפורים הידועים והמוכרים.

גרינוולד הקליט שלושה שירים חדשים בסגנון מודרני, האחד עוסק במצוות היום בפורים, השני מצטט פסוק מהמגילה והשלישי מלחין מחדש את "שושנת יעקב". כאמור, הרצועה הרביעית היא מחרוזת משירי פורים בלחנים מוכרים. את הדיסק הזה תשמעו מן הסתם מעל גבי המכוניות המקושטות ומתוך חדרי המדרגות בפורים הבעל"ט, רעיון להכניס את הדיסק אל משלוחי המנות.

הפצה: גרינטק.

לחצו PLAY להאזנה לקטע מתוך האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/purim.ki.gadol.mordechai.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

חיים אלטר מארח את גדולי הזמר "לחיים חנוכה"

הזמר חיים אלטר יוצא לקריירת סולו, ומשיק קליפ בכורה "לחיים חנוכה" בו הוא מארח צמד שמות מהנחשבים בתעשיית המוזיקה החסידית שמרנית – אהרלע סאמעט וחיים פולק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפסנתרן והקלידן בדואט ייחודי סוחף: "שמים וארץ"

הפסנתרן והיוצר אחיה כהן ואמן הקלידים לייבלה ליפסקר בשיתוף פעולה יוצא דופן – דואט מוזיקלי משותף, בו הם שרים יחד ניגון חסידי אותו הלחינו ואף עיבדו מוזיקלית, יחד עם המעבד יואלי צישינסקי.

להאזנה ←