אפרים מנדלסון חוזר עם אלבום חדש: שירי נפשי

אפרים מנדלסון - שירי נפשי

קרוב לחמש שנים לאחר שהוציא את אלבום הקומזיץ הכפול 'התרגשות', חוזר הזמר אפרים מנדלסון אל קדמת הבמה עם אלבום קומזיץ נוסף – 'שירי נפשי', הפעם בהשתתפות תלמידי ישיבת דרך ה' בירושלים.

השראה מיוחדת יש באלבום החדש, היות והמקהלות והשירה הוקלטו ברובע היהודי בירושלים, מול שריד בית מקדשנו – בבית המדרש 'אוהל יצחק' בישיבת דרך ה'.

20 רצועות המחולקות לארבעה מחרוזות, מרכיבות את האלבום: מחרוזת תפילה, מחרוזת נשמה, מחרוזת חתן כלה ואפילו מחרוזת שמחה עם מיטב הלהיטים כמו שפע רב, כי הרבית, בזו השעה ואיך אפשר בלי – מי שמאמין.

שיר חדש הנקרא 'ובטובך הגדול' בלחנו של משה בלייכברד מצורף גם הוא לאלבום, שמפיקיו מבטיחים שהינו רק הראשון בסדרה. על העיבודים וההפקה המוסיקלית הופקד בוגר הישיבה, שלמה ברונר. עטיפת האלבום עוצבה ביד אמן של יואל ממלכות-וקסברגר.

הפצה: גל-פז.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'ובטובך הגדול' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/04/mendelson-ubetuvo.mp3|titles=אפרים מנדלסון – ובטובך הגדול]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט מרגש: “דיבור של הלב”

השיר, העוסק בכוחה של מנגינה ובדיבור הפנימי בין אב לבנו, מביא ניגון פנימי, עוצמתי וכנה שמתחבר ישירות אל הלב, ומלווה בקליפ מרגש המציג רגעים שקטים ונטולי מילים בין אב לבן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד סיטבון בסינגל שנכתב בימי המלחמה: "להתבונן נכון"

"להתבונן נכון" – סינגל שנכתב מתוך תחושת חוסר מוצא וכאב עמוק של אדם שלא רואה עתיד ברור. תחושה שכלל עם ישראל הכיר בשנתיים האחרונות של מלחמה, שבר וחוסר וודאות.

להאזנה ←