חיים ישראל, איציק ואבישי אשל על במה אחת בפריז

שלושה אחים על במה אחת. השבוע, ימים ספורים לפני חג הפסח, יתקיים מופע מיוחד בצרפת, יחד עם הזמרים חיים ישראל, איציק אשל ואבישי אשל. המופע יתקיים אי"ה ביום רביעי הקרוב (13/4/2011) באולמי קזינו בפריז לקהילה היהודית. יחד עם משפחת אשל יגיע הרכב מוזיקלי של 12 נגנים שילוו את האחים.

גם אם לא ממש תכננתם איזו גיחה לפריז בימים אלו, נספר לכם כי הכרטיסים למופע אזלו מזמן, וכבר בימים אלו עובדים על מופע נוסף בקיץ, כאשר על ההפקה אחראי דוד תורג'מן הפקות. אנו נשתדל לצ'פר אתכם עם תמונות וקטעי וידאו מיד לאחר הארוע.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←