יהודה גרובייס בהופעת בכורה ללהקת 'מרקדים' • לצפייה

לאחר הפסקה של כ14 שנים בה עבד יהודה גרובייס כזמר אורגניסט, הוא חוזר לאהבתו האמיתית: "המוזיקה". לאורך כל השנים הללו לא עבר עליו כמעט יום ללא נגינה, והסרט האחרון שהפיק 'הלהקה' – רק מוכיח זאת.

בתקופה האחרונה גרובייס עשה צעד אחד קדימה והחליט לפתוח להקה. הוא חבר לגיטריסט הוותיק ברק אהרן ויחד הקימו את להקת "מרקדים", כאשר נגנים נוספים מצורפים ללהקה לפי הזמנה. בשבוע האחרון "מרקדים" הופיעו לראשונה במתכונת החדשה, כשלצידם הנשפן (סקסופון, קלרינט, וחליל צד) ראובן מארנץ.

האירוע היה לתלמיד אחת הישיבות הגדולות בארץ, והקהל היה בהתאם נלהב ומרקיד. "כמוזיקאי – הכיף הכי גדול הוא להרקיד קהל חם ולחוש את הפיבדק, שלא איחר לבא גם לאחר האירוע, ואיתו גם ההזמנות הנוספות" – מספר יהודה גרובייס ל'חסידיניוז'.

לחצו PLAY לצפייה בקטע מתוך הריקודים בחתונה

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלמה שטואבר בשיר חדש: "השמיעיני"

הרב והזמר שלמה שטאובר שעבר לאחרונה מברזיל לארצות הברית כדי לכהן כרב קהילה, מציג את הסינגל החדש "הַשְׁמִיעִינִי" – שיר מלא נשמה השואב השראה מהפסוקים המרגשים בשיר השירים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'היום השמיני' בשיר חדש לכבוד יוסף מוקיר שבת

ל פי השיר החדש של להקת 'היום השמיני'"  – “Shabbos State of Mind” – תודעת שבת", הסיפור הוא לא על עושר, אלא על אמונה. מציאת יהלום בתוך דג לא הופכת אדם ליוסף מוקיר שבת

להאזנה ←