ספירת העומר תשע"א: קומזיץ ווקאלי טהור בגשם

דני גרוס- קומזיץ טהור בגשם

לאחר האלבום הרביעי של חבורת SIX 13, אנחנו כבר מתבשרים על אלבום ווקאלי נוסף שרואה אור השנה לקראת ימי ספירת העומר, בהם כזכור נוהגים שלא לשמוע כלי נגינה. האלבום נקרא 'A Kumzitz in the Rain' שזה בעברית 'קומזיץ בגשם', אבל גם סוג של משחק מילים של המילה Rain באידיש פירושו הוא 'טהור', דהיינו: קומזיץ טהור.

מפיקו של האלבום הוא דני גרוס, שגם עיבד קולית את האלבום והוא מבטיח את מיטב שירי הנשמה על טהרת הקודש בכל שיר ושיר, כאשר חבורת אברכים בני תורה מרכיבים את מקהלת האלבום. מקומם של זמרים מוכרים לא נפקד מהאלבום, משתתפים בו: שלומי דקס, דוד שטיין, ריבי שוובעל, ארי גולדוואג ודוד דקס.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/04/KumzitzinRain.mp3|titles=קומזיץ טהור בגשם]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←