שלומי גרטנר והאלבום החדש "עשה עשה" • עכשיו להאזנה

לאחר המתנה לא קצרה, בדקות אלו ממש משווקים לחנויות ברחבי ארצות הברית העותקים הראשונים של אלבומו השני והמשובח של שלומי גרטנר – "עשה עשה".

האלבום החדש מורכב מלחנים של יוסי גרין, ר' פנחס וובער, איצי וואלדנר, איצי גורביץ, מוטי אילוביץ וברוך לוין – עטופים בעיבודים של לייב יעקב ריגלר, משה לאופר, אלי לישנסקי, שי בכר וישראל לאם. לא פחות מ-14 שירים מכיל האלבום, אותו הפיקו צוות 'טים הפקות' בעלת המוניטין של יוסי טיברג וגרשי מושקוביץ. מעניין לציין את השיר 'Happy Birthday' –שהינו השיר היהודי הראשון העוסק בחגיגות יום ההולדת.

כזכור, שלומי גרטנר פרץ לשוק בסערה לפני כשנתיים וחצי עם האלבום 'ניסים' ומאז מיצב את עצמו בשורה הראשונה של המוסיקה החסידית והספיק להופיע על לא מעט במות נחשבות.

האלבום מופץ לחנויות בארצות הברית ע"י חברת 'אדרת מיוזיק', כאשר בארץ יופץ ע"י חברת 'גרינטק'.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/SayAsay-Mega-Mix.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←