שלומי גרטנר והאלבום החדש "עשה עשה" • עכשיו להאזנה

לאחר המתנה לא קצרה, בדקות אלו ממש משווקים לחנויות ברחבי ארצות הברית העותקים הראשונים של אלבומו השני והמשובח של שלומי גרטנר – "עשה עשה".

האלבום החדש מורכב מלחנים של יוסי גרין, ר' פנחס וובער, איצי וואלדנר, איצי גורביץ, מוטי אילוביץ וברוך לוין – עטופים בעיבודים של לייב יעקב ריגלר, משה לאופר, אלי לישנסקי, שי בכר וישראל לאם. לא פחות מ-14 שירים מכיל האלבום, אותו הפיקו צוות 'טים הפקות' בעלת המוניטין של יוסי טיברג וגרשי מושקוביץ. מעניין לציין את השיר 'Happy Birthday' –שהינו השיר היהודי הראשון העוסק בחגיגות יום ההולדת.

כזכור, שלומי גרטנר פרץ לשוק בסערה לפני כשנתיים וחצי עם האלבום 'ניסים' ומאז מיצב את עצמו בשורה הראשונה של המוסיקה החסידית והספיק להופיע על לא מעט במות נחשבות.

האלבום מופץ לחנויות בארצות הברית ע"י חברת 'אדרת מיוזיק', כאשר בארץ יופץ ע"י חברת 'גרינטק'.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/SayAsay-Mega-Mix.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלמה שטואבר בשיר חדש: "השמיעיני"

הרב והזמר שלמה שטאובר שעבר לאחרונה מברזיל לארצות הברית כדי לכהן כרב קהילה, מציג את הסינגל החדש "הַשְׁמִיעִינִי" – שיר מלא נשמה השואב השראה מהפסוקים המרגשים בשיר השירים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'היום השמיני' בשיר חדש לכבוד יוסף מוקיר שבת

ל פי השיר החדש של להקת 'היום השמיני'"  – “Shabbos State of Mind” – תודעת שבת", הסיפור הוא לא על עושר, אלא על אמונה. מציאת יהלום בתוך דג לא הופכת אדם ליוסף מוקיר שבת

להאזנה ←