שלומי גרטנר והאלבום החדש "עשה עשה" • עכשיו להאזנה

לאחר המתנה לא קצרה, בדקות אלו ממש משווקים לחנויות ברחבי ארצות הברית העותקים הראשונים של אלבומו השני והמשובח של שלומי גרטנר – "עשה עשה".

האלבום החדש מורכב מלחנים של יוסי גרין, ר' פנחס וובער, איצי וואלדנר, איצי גורביץ, מוטי אילוביץ וברוך לוין – עטופים בעיבודים של לייב יעקב ריגלר, משה לאופר, אלי לישנסקי, שי בכר וישראל לאם. לא פחות מ-14 שירים מכיל האלבום, אותו הפיקו צוות 'טים הפקות' בעלת המוניטין של יוסי טיברג וגרשי מושקוביץ. מעניין לציין את השיר 'Happy Birthday' –שהינו השיר היהודי הראשון העוסק בחגיגות יום ההולדת.

כזכור, שלומי גרטנר פרץ לשוק בסערה לפני כשנתיים וחצי עם האלבום 'ניסים' ומאז מיצב את עצמו בשורה הראשונה של המוסיקה החסידית והספיק להופיע על לא מעט במות נחשבות.

האלבום מופץ לחנויות בארצות הברית ע"י חברת 'אדרת מיוזיק', כאשר בארץ יופץ ע"י חברת 'גרינטק'.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/SayAsay-Mega-Mix.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←