שירי מריעים ● ר' בן ציון שנקר בקומזיץ מודז'יצאי ווקאלי

ר' בן ציון שנקר - שירי מריעים

ר' בן ציון שנקר הבעל-מנגן המפורסם המזוהה יותר מכל עם חצר הקודש מודז'יץ כבר אינו בחור צעיר. גילו נושק לגבורות ואלבומים ולחנים אינספור עברו תחת שרביטו. ובכל זאת, אין עולם בלי חידוש.

לקראת ימי העומר ואולי שמא בגלל שאין כוחו במתניו כמו בימים עברו להגיע תמידים כסדרן לאולפני ההקלטות, התכנסו להם ר' בן ציון שנקר וחבריו לערב של ניגונים ודבקות בו זימרו להם יחדיו ניגוני מודז'יץ חדשים גם ישנים וכן ניגונים של שנקר עצמו.

כלי נגינה נעדרו מהארוע לפיכך הנצחתו ע"ג אלבום חדש מהווה בשורה של ממש לחובבי ואוהדי ניגוני מודז'יץ שהתעטפו בדוק של עצבות בימים אלו של ספירת העומר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'אגיל ואשמח' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/05/04-Ogil-vesmach.mp3|titles=ר' בן ציון שנקר – אגיל ואשמח]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←