ארז לב ארי בדרך לאלבום חדש • 'בוקר טוב' סינגל ראשון להאזנה

ארז לב ארי בדרך לאלבום חדש, 'בוקר טוב' סינגל ראשון מתוך האלבום החדש "ארגמן" יוצא אל תחנות הרדיו. קצת יותר משנתיים מאז יצא אלבום הבכורה שלו: "שמחת הפרטים הקטנים" משלים בימים אלה ארז לב ארי את העבודה על אלבומו השני שיראה אור במהלך החודשים הקרובים.

עם צאתו זכה "שמחת הפרטים הקטנים" לביקורות אוהדות וצוין לא פעם כאחד מאלבומי הבכורה הטובים ביותר שיצאו בארץ בשנים האחרונות. הסינגלים מתוכו: "לבבתיני", "צדק", ו-"מה אעשה" זכו לחיבוק חם וכמעט מיידי מצד הרדיו. במהלך השנתיים שחלפו, בסבלנות ואורך רוח המשיך לב ארי להופיע ללא הפסקה בכל רחבי הארץ כשהוא צובר קהל נאמן, מגוון ואוהד ומבסס את מעמדו כאחד האמנים המוערכים והבלתי מתפשרים הפועלים כיום.

במקביל המשיך "שמחת הפרטים הקטנים" לחלחל לליבם של אלה שנחשפו והתמכרו אליו והמשיכו להפיץ את הבשורה מפה לאוזן. בימים אלה ממש חצה האלבום את קו מכירות ה- 15,000 עותקים. האלבום החדש אשר ייקרא "ארגמן" הופק מוסיקלית ע"י ארז שגם כתב והלחין את מרבית שיריו שחלקם כבר נחשף בהופעות במהלך השנה האחרונה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/erezlevari-bokertov.mp3]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←