שלושת הרזאלים במופע השקה: מה עשית היום

אהרן ויונתן רזאל

אהרן רזאל מארח את יונתן רזאל וניצן חן רזאל ה'רזאלים' במופע חגיגי ומיוחד על במה אחת.

לרגל מופע ההשקה החגיגי עם צאת אלבומו החדש והמצליח של אהרן רזאל 'מה עשית היום?' עם הלהיטים שכבשו את תחנות הרדיו בישראל, 'עולה בשביל', הדואט אשר מפגיש את ענקי המוסיקה היהודית אהרן רזאל ושולי רנד לשיר יפיפה ומרגש והסינגל הראשון הנושא את שם האלבום 'מה עשית היום?' שלא מפסיק להתנגן בכל ערוצי המדיה.

לאחר שביססו את עצמם כמשפחה המוסיקלית המוכרת במוסיקה היהודית, יופיעו בהופעה נדירה על במה אחת אהרן רזאל, האח הבכור יונתן רזאל ובן הדוד הכנר ניצן-חן רזאל.

המופע בניהולו המוסיקלי של עמית יצחק, יתקיים אי"ה ביום חמישי כ"ב אייר תשע"א בשעה 22:30 בתיאטרון "תמונע" רח' שונצינו 8 תל אביב.

ניהול מוסיקלי וגיטרות: עמית יצחק, בס: קובי קלאר, תופים: אלון יופה, קלידים: דוד עדה.

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←