עמירן דביר בשיר חדש קורא לכם לרקוד!

עמירן דביר

עמירן דביר ולהקתו, נחשבים בעיני רבים ללהקת השמחות המובילה והמקצועית בתחומה. הסינגל חדש "תרקדו", מגלה מדוע עמירן דביר ולהקתו מבוקשים כל כך בכל אירוע בארץ ובעולם. כשהם מתחילים לנגן, פשוט אי אפשר לשבת וכולם קמים לרקוד לרקוד ולרקוד. את השיר "תרקדו" הלחין ועיבד מאסטרו עמירן דביר. התוצאה המקפיצה והמרקידה לפניכם.

עמירן מספר ל'חסידיניוז' על השיר ואומר: "השיר החדש עם הלהקה שלי, 'תרקדו', יוצא כעת לכבוד עונת החתונות, והוא כשמו: 'תרקדו'… ל"ג בעומר הגיע, וצריך לרקוד ולשמוח".

עמירן מוסיף לספר שקצב השיר נבנה מיוחד לחתונות, בסגנון דיסקו שכזה. "הוא בקצב והסגנון של 'מה מה מה' ו'ניגון נשמה' הידועים".

– השיר החדש הוא סנונית בדרך לדיסק חדש?
"בהחלט. הדיסק החדש כמעט מוכן. בין השאר הוא יכיל את השירים (שכבר יצאו כסינגלים) 'זה הזמן', 'שביל חופה' ו'מי ששכן'".

– זה יהיה דיסק שכולו שירים חדשים?"
עוד לא החלטתי עם יהיו בו רק שירים חדשים או שהוא יהיה מעורבב עם מחרוזות שירים, שגם הן, אגב, מוכנות".

מילים: תפילת הלל I לחן ועיבוד: עמירן דביר

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/05/amiran-tirkedu.mp3|titles=עמירן דביר – תרקדו ]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד ממשיך לנגן את זה בסינגל חדש

לאחר שני סינגלים מצליחים, מגיע קליפ בכורה! אלחנן אלחדד מציג את "תנגן את זה" סינגל חדש וסוחף, אותו הלחין כמיטב המסורת. העיבוד וההפקה המוזיקלית של שמואל כהן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

לוי יצחק כהן מגיש: ניגון ההתקשרות

לכבוד י-י"א שבט, יום הסתלקותו של הרבי הריי"צ ויום קבלת הנשיאות של הרבי, הזמר החב"די לוי יצחק כהן משחרר את 'ניגון ההתקשרות' – שיר חסידי מרגש שמבטא את החיבור העמוק והנצחי של החסידים לרבי.

להאזנה ←