עכשיו ברוסית: חיים ישראל מבצע את השיר 'מנורה'

חיים ישראל

לפני כארבעה חודשים הפתיע הזמר חיים ישראל כשהוציא את הסינגל 'מנורה' שהוקדש לחסידות חב"ד בכל העולם.

בעקבות התקרבות לחסידות חב"ד ולרב שמואל קמינצקי, השליח ורבה של דנייפרופטרובסק, אנשי הקהילה בקשו מספר פעמים מחיים שיקליט את השיר בגירסא רוסית.

רגע לפני שהוא טס לחתונת הבת הרב קמינצקי ביום א' הקרוב, הוא מציג את הגירסה המיוחלת. חיים יופיע עם להקתו בחתונה ויפתיע עם שיר חדש שנקרא 'חתן וכלה' שנכתב במיוחד לכבוד האירוע.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←