הלב של יהודה זיתון נפתח לאלבום רביעי

יהודה זיתון

יהודה זיתון, יליד צרפת הוא רק בן 25 וכבר הספיק להוציא שלושה אלבומים. לפני כשבע שנים הוציא את אלבומו הראשון "הכתר" שהיה לרב מכר בין חובבי המוזיקה המזרחית, לפני כשנתיים הוציא את האלבום "מי כמוך" שמתאפיין בזה שהוא מכיל את מיטב סגנונות המוזיקה, מזרחית קצבית מודרנית, שירים חסידיים בלחנים מקורים ואף שיר בצרפתית.

לפני חודשים ספורים הוציא את האלבום 'בהופעה חיה מזרחית' עם מבחר מחרוזות לשמחת חתן וכלה מכל העדות, וכעת הוא חוזר עם סינגל חדש: 'הלב נפתח' – להיט ים תיכוני קצבי וקייצי מתוך אלבומו הרביעי שבדרך. האלבום יהיה כלאיים של מוסיקה מזרחית וחסידית.

מילים ולחן: שרון אבילחק I הפקה מוזיקלית: דורון אלימלך I הפקה בפועל : hd הפקות.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/06/zaitun-halevnitach.mp3|titles=יהודה זיתון – הלב נפתח]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

“מי שאתה” – סנדי דינקל בלהיט עם מסר עוצמתי

השיר מדבר בגובה העיניים וקולע למאבק היומיומי המוכר לכולנו – התחושה המעיקה שאנחנו לא מספיק, ושהחיים דורשים מאיתנו להשתנות ללא הרף. במקום זה מציע סנדי להיות "מי שאתה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק אשל משיק סינגל חדש: “להבות”

הזמר איציק אשל משיק סינגל חדש בשם “להבות”, שיר מרגש ועוצמתי המבטא את החיפוש הפנימי של האדם בחיבור שבין ארץ לשמים והניצוץ שממשיך לבעור גם ברגעים של ריקנות ואתגר.

להאזנה ←