אלעד שער חוזר להקפיץ, תודה הוא אומר

אלעד שער

אלעד שער יוצא בסינגל שני העונה לשם 'תודה', מתוך אלבומו השלישי שיראה אור בקיץ הקרוב בעז"ה. כזכור שחרר שער את הסנונית הראשונה 'למען שמך', בלדה שקטה ומרגשת שאותה כתב והלחין כמו ברוב שיריו כבר לפני כ-4 חודשים.

'תודה', הינו סינגל קצבי באווירת קיץ אמיתית. פרי עטה של כותבת חדשה ומוכשרת, בשם שירן צנעני שחתומה על המילים והלחן. על העיבוד הופקד יוני קיסר, שנטל חלק בכמה שירים נוספים שיופיעו באלבום.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/06/shaer-toda.mp3|titles=אלעד שער – תודה]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←