הבדרן המזרחי שר חסידי: שאול חיון – ויזכו

שאול חיון - ויזכו

הבדרן והזמר המזרחי שאול חיון שהוציא לפני כשנתיים אלבום חפלה, פונה כעת לקהל החסידי עם סינגל ראשון 'ויזכו' מתוך האלבום החסידי המלא שצפוי לצאת אי"ה אחרי תשעה באב.

אחרי 2 סינגלים ים תיכונים 'אמן אמן' ו'שמור אותי' שזכו להצלחה, שאול חיון מפגין נוכחות גם במוזיקה החסידית ומשחרר סינגל חסידי למהדרין 'ויזכו' בלחן של של אלי אוסדון ובהפקה מוסיקלית של יוסי גרינבוים ואלי אוסדון.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/06/hyun-veyiku.mp3|titles=שאול חיון – ויזכו]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←