הכל כתוב למעלה: מכריז אייל טויטו בסינגל שלישי

אייל טויטו - הכל כתוב למעלה

אייל שוב מגיש חומר מרענן לקיץ הבעל"ט, שיר בסגנון ספרדי שהולך לתפוס את רחבות הריקודים בע"ה, כשהוא ניחן בעוצמות אדירות בקולו הערב שפרץ לתודעה הציבורית בשיר 'אנא שמור נא לי'.

טויטו החל את דרכו המוסיקלית כבר כשהיה בן 5 בלבד, עת נהג לסייע במזמורי התפילה בבית הכנסת בשכונת מגוריו בעיר רחובות. הפירגון והעידוד להם זכה ואהבתו הגדולה לשירה ופיוט סללו לו את הדרך להופעות בשמחות משפחתיות ובאירועים קטנים. חלומו של אייל מאז ומתמיד היה לשיר למען קידוש שם שמיים ולשמח אנשים ונראה שחלום זה עתיד להתגשם אי"ה בקרוב. טויטו מפליא בביצועים בשלל סגנונות, החל במוסיקה חסידית-ישיבתית וכלה במזרחית.

מילים: ארלט ספדיה I לחן: ספרדי I עיבודים: שמואל אהרון ושמואל אבידני I הפקה מוסיקלית: חיים דבש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/06/twito-hakolkatuv.mp3|titles=אייל טויטו – הכל כתוב למעלה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

גד אלבז משיק סינגל חדש: "הגלה נא"

הזמר והיוצר גד אלבז משחרר סינגל חדש בשם "הגלה נא", המבוסס על מילות הפיוט הנודע "ידיד נפש". השיר מלווה בלחן מקורי ומביא אל קדמת הבמה את כוחו העמוק של הניגון היהודי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

קובי ברומר פותח שנה עם "המאורות הגדולים"

רגע אחרי החגים ועם פתיחת ספר בראשית, קובי ברומר משחרר סינגל סווינג קצבי וממכר "המאורות הגדולים". מאחורי הגרוב עומד המסר של הירח שנברא שווה לשמש, נצטווה להתמעט, אבל תמיד חוזר להתמלא.

להאזנה ←