איציק דדיה בשיר לזכר הבנות שנהרגו בפיצוץ הגז

איציק דדיה

בליל שישי האחרון, באמצע הקלטות שירה באולפנו של דניאל בנסמיאן, מקבל בנסמיאן שיחה מאדם הקרוב למשפחת דוראי (אחת ההרוגות בפיצוץ בנתניה) שהודיע לו "שכנראה רבקה בין ההרוגות". אין צורך לתאר את האבל שנפל על פניו של בנסמיאן וחדרה אל כל האנשים ששהו באולפן. באותו הרגע הקלטות הופסקו לאלתר.

איציק דדיה שהיה נוכח באולפן יחד עם המלחין אלי כהן ישבו על הפסנתר והלחינו מעמקי נשמתם את השיר המדהים לזכר שלושת הבנות. השלושה שנהרגו בפיצוץ הגז מחלקות בכל יום שישי נרות לכבוד שבת קודש. באופן חד פעמי הקדימו השבוע את החלוקה ליום חמישי, בעת שאספו נרות שבת מבית חב"ד לקהילה הצרפתית לחלק לבנות העיר מצאו את מותם, ז"ל.

מילים ולחן: אלי כהן ואיציק דדיה. עיבוד: אלי כהן ואיצי ברי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/06/dadya-mimamkim.mp3|titles=איציק דדיה – ממעמקים]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אותיות מלמדות אמונה – אהרן רזאל ואריאל זילבר בדואט

המוזיקאי אהרן רזאל מארח את אריאל זילבר לסינגל חדש, המבוסס על מילותיו של הרב יצחק גינזבורג. השיר החדש, "אותיות מלמדות אמונה", הופך את אותיות לשון הקודש לצידה רוחנית לדרך עבור ילדי ישראל

להאזנה ←