אח צעיר נולד לסדרת האלבומים 'חלומות חסידיים'

חלומות חסידיים 2

לאחר ההצלחה הגדולה של אלבום התינוקות המעולה 'חלומות חסידיים', נולד לו אח צעיר ומתוך בשם 'חלומות חסידיים 2' עם מיטב נעימות לפעוטות הלקוחות מתוך ניגונים חסידיים.

באלבום אוסף עם מיטב הניגונים החסידיים שכולנו מכירים ושרים בשולחן שבת, בשמחות, התוועדויות ועוד. לניגונים הותאמו עיבודים מיוחדים לאוזנו הרכה של כל תינוק, ילד והורה בשלל צלילים נעימים ורכים בשילוב קולות מן הטבע.

הניגונים החסידיים מגיעים עד עמקי הנפש וקושרים אותנו אל הקדוש ברוך הוא באהבה ושמחה אינסופית, ובכך מחנכים לדור ישרים מבורך שיגדל על יסודות התורה, המצוות, החסידות ואהבת ישראל. על העיבודים ניצח ביד רמה יצחק (טוקה) אילון ועל ההפקה: זילברשטיין הפקות.

את האלבומים ניתן למצוא בחנויות השונות בארץ וחנויות חב"ד, בפרט למי שחיפש את חלומות חסידיים הראשון (הכחול) גם הוא הודפס שוב ונמצא על המדפים.

לחצו PLAY לשמיעת ארבע בבות מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/06/chalomot-4babot.mp3|titles=חלומות חסידיים – ארבע בבות]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←