כפיר בן-יצחק בסינגל בכורה – "למה אתם מחכים?"

כפיר בן-יצחק

כפיר בן-יצחק, זמר צעיר, ירושלמי, בן 34, החל את דרכו בבתי הכנסיות בירושלים ובצעירותו למד חזנות ופייטנות וכיום יוצא לדרכו כזמר ומקליט את אלבום הבכורה שלו. כפיר בן-יצחק ניחן בקול איכותי וכובש, עם הגשה מדוייקת ומקצועית וביכולת סילסולים וטכניקה מדהימה וכל זאת בשילוב עם ידע מוזיקלי שרכש עם השנים (מקאמת וסולמות ברמה גבוהה מאוד).

"למה אתם מחכים" הוא שיר קצבי וסוחף, מעיף רחבות ריקודים ועוצמתי במיוחד. הטקסט המיוחד של "למה אתם מחכים?" הוא טקסט לא שגרתי אשר זורה אור על השוני החברתי הקיים בין אדם לאדם, ציטוט מהשיר: "יש אדם שמחפש את הטעם המלוח….השני רק מבקש את הטעם החריף…", ולמרות השוני בין אדם לאדם השיר מאחד את כולם בפזמון ונותן את התחושה שלמרות הכל כולם יכולים לשמוח לרקוד יחדיו ולמחוא כפיים.

השיר מאופיין בהפקה מקצועית, מושקעת ביותר ואיכותית מאוד, עם מיטב הנגנים והמוזיקאים בישראל. השיר נכתב על ידי צמד יוצרים מהטובים בארצנו: רמי לב ודורון אלימלך שגם עיבד והפיק מוסיקלית.

לחצו PLAY להאזנה לשיר
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/kfirbenitzhak-lmaatammhakim.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←