אודי דוידי: 'בן אהוב' שלא מפסיק להודות…

אודי דוידי - בן אהוב

'בן אהוב' הוא אלבום חדש וחמישי לזמר והיוצר המוערך אודי דוידי. עד כה יצאו 3 סינגלים מהאלבום לתחנות הרדיו: 'בן אהוב', 'כמו ציפור' והדואט עם שלומי שבת- 'כיוון אחר' שלושתם כבשו את תחנות הרדיו וזכו להצלחה גדולה. האלבום החדש כולל 12 שירים, שכתב והלחין אודי דוידי יחד עם אשתו לילך. על העיבודים וההפקה המוסיקלית אחראים אבי טל ואודי דוידי.

"רוחות טובות" אלבומו האחרון זכה להצלחה אדירה עם מכירות של אלבום זהב וכלל את השירים הנפלאים 'מביטה בחלון' ו – 'אם אין אני' אשר כבשו את תחנות הרדיו ועשו את הקרוס אובר המושלם מהמגזר הדתי אל הקהל החילוני בקונצנזוס מושלם, שממשיך גם באלבום הנוכחי עם 'ערב טוב תל אביב'. למרות זאת גם מקומם של זמירות שבת לא נפקד מהאלבום, שמכיל הפעם לחן מפתיע ל'דרור יקרא'.

"…כל חיינו אנחנו רצים לעבר משהו לא כל כך נודע. לרוץ זה לא נורא, אבל כדאי לזכור לא לפספס בדרך. לדעת לעצור וליהנות . ליהנות מהפרטים הקטנים, שריבונו של עולם זרע לנו בדרך, לנסות ולהצליח לא לאבד אותם תוך כדי הריצה… סוף פרוייקט, זה הזמן שבו אני יכול לשבת בסלון בנחת, להקשיב באמת לאותם צלילים, מילים וחוויות, זה הזמן ליהנות מהפרטים הקטנים…ולהודות" – כך כותב אודי דוידי בעטיפת האלבום.

הפצה: הינדיק הפקות והתו השמיני.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'לא מפסיק להודות' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/07/udidavidi-lomafsik.mp3|titles=אודי דוידי – לא מפסיק להודות]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי היל בסינגל חדש לחודש אלול: שערי דמעות

בימים הנעלים של חודש אלול, משחרר ארי היל שיר חדש ומרגש – "שערי דמעות". את המילים והלחן כתב אלי קליין, שגם עומד יחד עם איצי ברי מאחורי ההפקה והעיבוד המוזיקלי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

איתן כהן בבלדה מרגשת לחודש אלול: "רוץ לאבא"

הזמר איתן כהן משיק את הסינגל השמיני שלו, בלדה מרגשת לכבוד חודש אלול – "רוץ לאבא". על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקדו האחים יאיר ואייל שריקי המוכשרים.

להאזנה ←