תהילה לדוד: הרב ברוך צייט משיק אלבום חדש

הרב ברוך צ'ייט - תהילה לדוד

הרב ברוך צ'ייט חתום על נכסי צאן ברזל בעולם המוסיקה היהודית במשך עשרות השנים האחרונות. די אם נמנה את 'כל העולם כולו גשר צר' ואת 'כי הם חיינו', כדי שכל אחד שנתקיל ברחוב ידע לזמזם את המשך השיר.

אחרי הפוגה מוסיקלית בה מספר שנים לא מבוטל, בהם זכו לשמוע את לחניו החדשים אך ורק תלמידיו הרבים במסגרת ה'משמר' השבועי מידי ליל שישי, בישיבת 'מערבא – מכון רובין' בה הוא משמש ראש ישיבה, מגיע כעת למדפי החנויות אלבום חדש המשלב מגוון סגנונות, ישנים וחדשים כאחד.

זמרים אורחים הוזמנו אחר כבוד לבצע את אחד-עשר השירים באלבום: ירחמיאל (רוקי) זיגלר – המבצע את רוב השירים, אוהד מושקוביץ, אלי הרצליך, הרב לייבל שארפמן, אלי שוועבל מלהקת 'לב טהור' וכן בנו של הרב ברוך צ'ייט – דב דב צ'ייט.

מנעד השירים באלבום נע בין זמירות שבת בלחנים מרטיטים, ניגוני דבקות מרגשים, לבין שירים קצביים ואפילו שיר באנגלית – תרגום לשיר עממי וישן באידיש.

הפצה: גל-פז.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'לכה דודי מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/07/06-Lcha-Dodi.mp3|titles=הרב ברוך צ'ייט – לכה דודי]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי היל בסינגל חדש לחודש אלול: שערי דמעות

בימים הנעלים של חודש אלול, משחרר ארי היל שיר חדש ומרגש – "שערי דמעות". את המילים והלחן כתב אלי קליין, שגם עומד יחד עם איצי ברי מאחורי ההפקה והעיבוד המוזיקלי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

איתן כהן בבלדה מרגשת לחודש אלול: "רוץ לאבא"

הזמר איתן כהן משיק את הסינגל השמיני שלו, בלדה מרגשת לכבוד חודש אלול – "רוץ לאבא". על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקדו האחים יאיר ואייל שריקי המוכשרים.

להאזנה ←