דודי וחצי הפקות מגישים: רועי גולן אבא – סינגל שלישי

רועי גולן - אבא

לפני 6 שנים חזר בתשובה הזמר רועי גולן ובעקבותיו בני ביתו שיחי'. למעלה משלוש שנים שמתקיים בביתם עונג שבת אמיתי ומרגש, פתוח לכולם וברוך ה' עמוס באנשים, חברים, תלמידי חכמים, רבנים ואישי ציבור.

במשך תקופה ארוכה מאד למד רועי חזנות ופיתוח קול אצל גדול החזנים בארץ רפאל ברזני ועוסק בזה בזמנו הפנוי. לפני מספר חודשים התחיל לכתוב את השיר אבא. כידוע מאות שירים נכתבו על אמא, ואבא – שלו חלק חשוב בחיינו נעלם.

"השיר הזה מוקדש כולו לאבי היקר, שנתן את כולו להצלחתי. אבא תודה לך על הכל.
מקווה שאצליח לרגש אתכם ולהצליח בדרך החדשה אשר את כל כולה אני מקדיש לבורא עולם שנותן לי את הכוח לעבוד, להתפרנס וגם לעמול ולעסוק בתורה. בתקווה גדולה ותפילה עצומה שבכל יום מתחדשת תחת שפתיי שאצליח לזכות את הרבים ולעשות נחת רוח ליוצרי בשירה ופיוטים" – אומר רועי גולן על השיר שעיבד אודי דמארי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/07/roigolan-aba.mp3|titles=רועי גולן – אבא]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←