מרדכי בן דוד בכיסופים לארץ ישראל: מופע ענק בבת ים

טרם יבש הדיו של מודעות מופע הקיץ השנתי בבת ים אותו מפיק מידי שנה שלום טויטו, וכבר אנחנו מתבשרים על מופע מקדים, חסר תקדים- שהולך להאפיל משהו על המופע המקורי.

ענק הזמר החסידי העולמי מרדכי בן דוד שנמצא ערב השקת אלבומו החדש 'כיסופים' החליט להכות על הברזל בעודו חם ולהגיע ארצה למופע קיץ ענק יחד עם בנו יידל. אליהם יצטרפו במפתיע הזמר חיים ישראל והזמר דוד סיטבון שהחליט להשתקע על הבמה לשבוע הקרוב.

כל זאת ועוד אי"ה ביום רביעי י' מנחם אב תשע"א באמפי תיאטרון, על חוף ימה של טיילת בת ים. כרטיסים במחיר השווה לכל נפש. מנחה: אריאל ברמן. הפקה: שלום טויטו.

מרדכי בן דוד בבת ים

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוטי וייס בסינגל חדש: "הכל לטובה"

הסינגל "הכל לטובה" מצטרף לרשימה ארוכה של יצירותיו של וייס, ביניהן "מחשבות טובות", "קטנות שבקטנות" ו"הנה זה בא", וממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו, המשלב פשטות חסידית עם אנרגיה עכשווית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של ישי ריבו – הנשמה לא META

ישי ריבו משיק סינגל חדש עם מסר נוקב על העידן הדיגיטלי, ומכריז על "צום רשתות" של 40 יום ולילה: "הנשמה לא meta היא פה לנצח שובי כבר הביתה לא זה לא שייך לך כמה שיפה לך! שובי ואחזה- בך אני בוטח".

להאזנה ←