מרדכי בן דוד בכיסופים לארץ ישראל: מופע ענק בבת ים

טרם יבש הדיו של מודעות מופע הקיץ השנתי בבת ים אותו מפיק מידי שנה שלום טויטו, וכבר אנחנו מתבשרים על מופע מקדים, חסר תקדים- שהולך להאפיל משהו על המופע המקורי.

ענק הזמר החסידי העולמי מרדכי בן דוד שנמצא ערב השקת אלבומו החדש 'כיסופים' החליט להכות על הברזל בעודו חם ולהגיע ארצה למופע קיץ ענק יחד עם בנו יידל. אליהם יצטרפו במפתיע הזמר חיים ישראל והזמר דוד סיטבון שהחליט להשתקע על הבמה לשבוע הקרוב.

כל זאת ועוד אי"ה ביום רביעי י' מנחם אב תשע"א באמפי תיאטרון, על חוף ימה של טיילת בת ים. כרטיסים במחיר השווה לכל נפש. מנחה: אריאל ברמן. הפקה: שלום טויטו.

מרדכי בן דוד בבת ים

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←