פגישת פסגה בבניני האומה: פרחי מיאמי ומיאמי מזרח

שבועות ספורים לאחר השקת האלבום החדש של פרחי מיאמי – 'מי לה' אלי', אנו מתבשרים על המופע שמלווה את הוצאת האלבום שיפתח בלא אחר מאשר בבנייני האומה, בירושלים שבארץ הקודש כמובן.

גולת הכותרת של הארוע הוא מופע בכורה של המחלקה הישראל של המיאמי בויס – 'מיאמי מזרח', עליהם מנצח כאן בישראל – מנחם קליין, בוגר המקהלה שעשה עלייה לא מזמן.

אומן אורח נוסף שיטול חלק במופע הוא שלומי גרטנר שגוייס כדי לתת לדרדקים לנוח מפעם לפעם. תזמורתו של אלי לאופר תלווה את הערב.

רשמו לפניכם: יום רביעי, י"ז מנחם אב תשע"א בשעה 19:45 בבנייני האומה בירושלים.

מיאמי בישראל - מי לה' אלי

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

משה טישלר מציג את "מי לי" אלבום חדש ומסקרן

משה טישלר מתאחד עם המפיק נחום לויטן לאלבום "מי לי", אלבום פורץ דרך הכולל 14 שירים בלתי נשכחים, הפקה עשירה וכמה מביצועי הווקאל המדהימים ביותר שלו עד כה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ומנדי ווארש בדואט שכולו "אהבת ישראל"

שיתוף פעולה חדש מבית פרויקט המוזיקה הענק והאהוב "תודה לך השם". הפעם מתארח המלחין החסידי האגדי, יוסי גרין, יחד עם הזמר האהוב מנדי ווראש לשיר שהלחינו וכתבו יחד עם אנשי "תודה לך השם"

להאזנה ←