תיקון הנפש: הרב פינטו חיבר, אלעד צפירה שר

אלעד צפירה

רבי יאשיהו-יוסף פינטו שליט׳א. אחיינו של המקובל האלוקי רבי אלעזר אבוחצירה זצוק"ל ונכד למשפחות אבוחצירה ופינטו, הידועות בקדושתן ובייחוסן, וכן במופתים שנעשו על ידם ובזכות ברכותיהם רבים נושעו.

בלילה של מועקה ועצבות גדולה ישב כבוד הרב פינטו שליט"א ובכה להקב"ה. ועלה בדעתו לתקן "תיקון הנפש" – עשרה מזמורי תהילים ופסוקים לתיקון הנפש של כל אדם, פשוטו כמשמעו. כשרבים כבר נושעו בזכות אמירת התיקון כשהיו בצרה או בעיה וקראו תיקון זה מעומק ליבם. כפי שאמר כבוד הרב שליט"א: "ואנחנו יודעים שזכות האבות הקדושים עומדת לכל מי שיקרא תיקון זה״.

על ביצוע והלחנת התיקון הופקד הזמר והיוצר אלעד צפירה שמופיע בקביעות בכל האירועים וההילולות שעורך כבוד הרב, בביצוע עוצמתי מנבכי הלב החודר ללבבות, ובניגון מעורר התרגשות. כשעל העיבוד וההפקה המוסיקלית המעבד והמפיק המוסיקלי אלדד רצון.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/08/tzfira-shirlamalot.mp3|titles=אלעד צפירה – שיר למעלות]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←