תופסים? עדי רן זורק לכם גלגל של הצלה!

עדי רן - גלגל של הצלה

לא לחינם הוכתר עדי רן כמלך הרוק היהודי. הוא היה בין הראשונים שהנפיקו להיטים רבים כמו 'איזה כיף להיות יהודי' ו'אבא נהייתי דוס' שנכנסו לפלייליסט האישי של דתיים וחילונים כאחד.

מאז, הספיק עדי להוציא ארבעה אלבומים מקוריים, אלבום אנפלגד, אלבום חסידי יחד עם שרוליק הרשטיק ותזמורת חמישה קולות וכן DVD לצפייה מהמופע הכלייזמרים בצפת.

בימים אלה הוא משיק אלבום חדש ומקורי, העונה לשם 'גלגל של הצלה' ובו עשרה שירים חדשים בעלי תוכן יהודי בניחוח רוקיסטי מיוחד, כהרגלו בקודש. בין השירים באלבום: לא להתרגש, טיפסתי בהר, פתיל תכלת, עם קדוש וכמובן איך אפשר בלי שיר נ נח.

על ההפקה המוסיקלית של האלבום הופקד הפעם שם חדש בתעשייה, אלישע אזולאי.

הפצה: הינדיק הפקות.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'פתיל תכלת' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/08/adiran-ptil.mp3|titles=עדי רן – פתיל תכלת]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←