מיכאל וייס ממשיך עם סינגל שלישי: בואי בשלום

מיכאל וייס

הזמר מיכאל וייס התחיל את השירה בילדותו כסולן ראשי במקהלת פרחי פתח-תקוה בניצוחו של אבי ברק וזכה במקום הראשון בפסטיבל הזמר החסידי בשנתו השניה, כמו כן שר והופיע יחד עם הזמר החסידי מיכאל שטרייכר והשתתף באלבומיו.

דוד ברזילי שהלחין לו את השיר המרגש 'נחם' הולך כנראה ללוות את מיכאל לאורך כל האלבום, לאחר שהלחין לו שיר נוסף. וייס קיבל השראה מיוחדת מלחניו של ברזילי וממשיך בשיר שלישי 'בואי בשלום' שהלחין כאמור דוד ברזילי ועיבד דוד איכילביץ.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/08/michaelweiss-boibeshalom.mp3|titles=מיכאל וייס – בואי בשלום]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←