מיכאל וייס ממשיך עם סינגל שלישי: בואי בשלום

מיכאל וייס

הזמר מיכאל וייס התחיל את השירה בילדותו כסולן ראשי במקהלת פרחי פתח-תקוה בניצוחו של אבי ברק וזכה במקום הראשון בפסטיבל הזמר החסידי בשנתו השניה, כמו כן שר והופיע יחד עם הזמר החסידי מיכאל שטרייכר והשתתף באלבומיו.

דוד ברזילי שהלחין לו את השיר המרגש 'נחם' הולך כנראה ללוות את מיכאל לאורך כל האלבום, לאחר שהלחין לו שיר נוסף. וייס קיבל השראה מיוחדת מלחניו של ברזילי וממשיך בשיר שלישי 'בואי בשלום' שהלחין כאמור דוד ברזילי ועיבד דוד איכילביץ.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/08/michaelweiss-boibeshalom.mp3|titles=מיכאל וייס – בואי בשלום]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מרדכי בן דוד בביצוע לייב מרגש – "מאמע רחל"

לרגל הילולת רחל אמנו ע״ה, מגיש מרדכי בן דוד ביצוע לייב מיוחד לשיר האייקוני "מאמע רחל" — אחת הקלאסיקות הגדולות והמרגשות שלו, אותה גם הלחין וכתב בעצמו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אקטואלי שכואב: שי וינר – "אל תדאג"

"אל תדאג" אינו רק שיר – זאת מגילת ביטחון מוזיקלית, שכל אחד צריך להפנים ומצליחה לחזק ולנחם את כל מי שמחפש עוגן בתקופות של חוסר ודאות.

להאזנה ←