יום חדש ● נתי שיש ואסף שלמה בדואט מלב אל לב

נתי שיש - יום חדש

'יום חדש' סינגל נוסף מתוך אלבום הבכורה של נתי שיש, אותו כתב והלחין אבירם שוקרון. שיש, שסולל את דרכו בבטחה בעולם המוסיקה החסידי, מארח לדואט מרגש את אסף שלמה, חבר ותיק ובמאי תיאטרון מסורתי מצליח.

זהו שיתוף פעולה ייחודי של שני אמנים שונים, אך בעלי וכוונות זהות ודרך אחת. "בלב אחד, מלב אל לב", כך שרים השניים, בתקווה שעכשיו, בזמן הרחמים והסליחות, יתקבלו תפילותינו ברצון ונזכה לבואו של יום חדש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/09/shaish-yomchadash.mp3|titles=נתי שיש – יום חדש]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←