מידד טסה משכים קום לסליחות: אוי נא לנו

מידד טסה - אוי נא לנו

אין זמן יותר מתאים לבלדה שכזאת, בצילם של החגים וימים הנוראים, מידד טסה משחרר סינגל רביעי 'אוי לא לנו'. את המילים ללחן היווני כתב אביעד גיל, והעיבוד הוא של דוד ביתן.

תוכן השיר הוא דיאלוג בין בן לאבא, הבן (עם ישראל) פונה לאבא ואומר כמה קשה שהשכינה גלתה, הר ציון שומם ,על זה שטענו וחטאנו. והאבא שזה בורא עולם עונה ומעודד, שובו אלי אני לא שכחתי אותכם, תמיד אהבתי.

כזכור, מתוך האלבום המלא שיצא בע"ה בתחילת החורף שוחררו לתקשורת הסינגלים 'אל תשבר', 'בן אדם' ו'תורה הקדושה'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/09/tasa-oynalanu.mp3|titles=מידד טסה – אוי נא לנו]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

יעקב שוואקי משיק את פרויקט "The Music of Shabbos"

יעקב שוואקי משחרר את פרויקט הדגל שלו: "The Music of Shabbos" (מוזיקת השבת), אלבום מופת הכולל למעלה מ-100 שירי שבת מכל העדות והסגנונות, שמביא את אווירת השבת לכל בית יהודי.

להאזנה ←