מידד טסה משכים קום לסליחות: אוי נא לנו

מידד טסה - אוי נא לנו

אין זמן יותר מתאים לבלדה שכזאת, בצילם של החגים וימים הנוראים, מידד טסה משחרר סינגל רביעי 'אוי לא לנו'. את המילים ללחן היווני כתב אביעד גיל, והעיבוד הוא של דוד ביתן.

תוכן השיר הוא דיאלוג בין בן לאבא, הבן (עם ישראל) פונה לאבא ואומר כמה קשה שהשכינה גלתה, הר ציון שומם ,על זה שטענו וחטאנו. והאבא שזה בורא עולם עונה ומעודד, שובו אלי אני לא שכחתי אותכם, תמיד אהבתי.

כזכור, מתוך האלבום המלא שיצא בע"ה בתחילת החורף שוחררו לתקשורת הסינגלים 'אל תשבר', 'בן אדם' ו'תורה הקדושה'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/09/tasa-oynalanu.mp3|titles=מידד טסה – אוי נא לנו]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←