הנה זה בא: שיר ושבחה – אלבום הבכורה של בריו

בריו חקשור - שיר ושבחה

אלבום הבכורה של המלחין והזמר בריו חקשור, סוף סוף הגיע לחנויות המוסיקה. 11 שירים חדשים עם הלהיטים: ברחמים, אור הלבנה וסגידנא, שכבר התפרסמו כסינגלים מוצלחים במיוחד.

עשרה שירים הם מלחניו של בריו חקשור עצמו, ושיר אחד (מה ידידות) בלחנו של המחנך של בריו, הרב מאיר גבאי. העיבודים הם של המעבד הצעיר והמוכשר אלי אסרף שמפתיע בסגנון חדשני ומקורי.

מחיר האלבום מהווה חידוש בעולם המוזיקה במחיר מיוחד של 20 ש"ח (5$) וניתן להשיגו בחנויות המוזיקה המובחרות בארץ (גל-פז, גרינטק). תושבי ארה"ב יוכלו להשיג את האלבום במהדורה יוקרתית ב 9.99$ בלבד, כאשר על ההפצה חברת אדרת מיוזיק.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/09/Baryo-ShirUshvochoMIX.mp3|titles=בריו חקשור – שיר ושבחה]

בריו חקשור - הפוסטר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אותיות מלמדות אמונה – אהרן רזאל ואריאל זילבר בדואט

המוזיקאי אהרן רזאל מארח את אריאל זילבר לסינגל חדש, המבוסס על מילותיו של הרב יצחק גינזבורג. השיר החדש, "אותיות מלמדות אמונה", הופך את אותיות לשון הקודש לצידה רוחנית לדרך עבור ילדי ישראל

להאזנה ←