ישראל עמר, הכוכב נולד יהודי מבשר: גם זו לטובה

ישראל עמר - גם זו לטובה

אחרי הזכיה המפתיעה בכוכב נולד היהודי לפני מספר חודשים, ישראל עמר בן ה-12 השקיע את זמנו באולפני ההקלטות של איאן פרייטור, להקלטת סינגל הבכורה 'גם זו לטובה'. השיר משלב את קולו של ישראל יחד עם לחן של איצי וולדנר, עטוף במוסיקת פופ-אלקטרונית בעיבודו של איאן פריטור.

זהו סינגל ראשון מתוך האלבום שבדרך, בו נוטלים חלק המלחינים ברוך לוין ואיצי וולנדר והמעבד איאן פריטור. היעד הרשמי הוא חנוכה תשע"ב כשחברת 'אדרת מיוזיק' תפיץ אותו ברחבי ארצות הברית.

לחצו PLAY להאזנה לקטע מתוך השיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/10/YisroeAmar_GamZuLevotaPREVIEWCLIP.mp3|titles=ישראל עמר – גם זו לטובה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←