גלרייה: שמחת בית השואבה המסורתית של עמי מימון

מסורת בת 5 שנים. לקראת הצהריים של יום ראשון האחרון נאספו המשפחות באולם התלמוד תורה שם הוגשה להם ארוחה קלה תרומת "הוועד העולמי" מירושלים, ולאחר מכן החלה השמחה הגדולה בניצוחו של השדרן והמפיק המפורסם ר' עמי מימון מרדיו "קול ברמה", בהשתתפות אמנים וזמרים ידועי שם, כגון יהודה גלאנץ, שאול חיון, רועי גולן, אברהם גייקובס, שלומי יפרח ועוד.

האירוע כולו הועבר בשידור ברדיו קול ברמה. השידור נפתח בראיון שערך ר' עמי מימון עם מנכ"ל "יד לילד המיוחד" הרבמנחם מענדל בליניצקי ועם התמים זלמן כהן שייצג את העמותה בפגישה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו בערב החג. הרב בליניצקי הביע את התפעלותו והערכתו העצומה להורים על ההתמודדות וההצלחה בחינוך ופיתוח ילד עם צרכים מיוחדים, ועל הכוחות העצומים ש"שואבים" בשמחת בית השואבה שכזו.

בהמשך נשא דברי ברכה המרא דאתרא הרב מרדכי שמואל אשכנזי אודות החג והשמחה.

לאחר תפילת מנחה התפזרו המשפחות לבתיהם בשמחה ובהודי' להשי"ת, כשהם מציינים בפני המארגנים את הכוחות החדשים שנוסכים בהם אירועים כגון אלו.

גלריית תמונות, צילומים: יואל בלינקו

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←