גלרייה: שמחת בית השואבה המסורתית של עמי מימון

מסורת בת 5 שנים. לקראת הצהריים של יום ראשון האחרון נאספו המשפחות באולם התלמוד תורה שם הוגשה להם ארוחה קלה תרומת "הוועד העולמי" מירושלים, ולאחר מכן החלה השמחה הגדולה בניצוחו של השדרן והמפיק המפורסם ר' עמי מימון מרדיו "קול ברמה", בהשתתפות אמנים וזמרים ידועי שם, כגון יהודה גלאנץ, שאול חיון, רועי גולן, אברהם גייקובס, שלומי יפרח ועוד.

האירוע כולו הועבר בשידור ברדיו קול ברמה. השידור נפתח בראיון שערך ר' עמי מימון עם מנכ"ל "יד לילד המיוחד" הרבמנחם מענדל בליניצקי ועם התמים זלמן כהן שייצג את העמותה בפגישה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו בערב החג. הרב בליניצקי הביע את התפעלותו והערכתו העצומה להורים על ההתמודדות וההצלחה בחינוך ופיתוח ילד עם צרכים מיוחדים, ועל הכוחות העצומים ש"שואבים" בשמחת בית השואבה שכזו.

בהמשך נשא דברי ברכה המרא דאתרא הרב מרדכי שמואל אשכנזי אודות החג והשמחה.

לאחר תפילת מנחה התפזרו המשפחות לבתיהם בשמחה ובהודי' להשי"ת, כשהם מציינים בפני המארגנים את הכוחות החדשים שנוסכים בהם אירועים כגון אלו.

גלריית תמונות, צילומים: יואל בלינקו

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרב שלמה טויסיג ואיצי וואלדנר בדואט: "טאטע שומע"

15 שנה אחרי שכבש את רחבות הריקודים עם הלהיט "העכער" (מתוך האלבום טויסיג 2), חוזר הרב שלמה טויסיג לשיתוף פעולה מרגש עם המלחין ובעל המנגן הענק – איצי וואלדנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"מחילה" הפופולארי בביצוע חדש: שי וינר ודניאל חן

יחד עם הכותב והמלחין דניאל חן, המשמש גם כמעבד המוזיקלי של הפרויקט, מציג וינר גרסה חדשה ונוגעת ללב ללהיט הנצחי "מחילה" של אבישי אשל שכתב בכישרון רב רמי לב האגדי.

להאזנה ←