'מפתח סול' מקבלים בברכה ווקאלית את גלעד שליט

מפתח סול - בא הביתה

השיר, שנכתב במהלך שהותו הארוכה של החייל החטוף גלעד שליט בשבי, ומתוך כאב אמיתי ותפילה כנה לאל שישוב הביתה בשלום, יוצא בימים אלו ימים בהם התבשרנו בשעה טובה על חזרתו.

ההרכב הווקאלי "מפתח סול", הינו הרכב ייחודי בעולם המוסיקה הדתי. ההרכב שקם לפני מס' שנים, ובו 5 זמרים יוצאי להקת הרבנות הצבאית, לוקח חלק בכל אירוע ושמחה בהם מחפשים משהו מעט שונה ומיוחד.

בין חברי ההרכב ניתן גם למצוא את הזמר נתי שיש, שהוציא לא מזמן את השיר ׳יום חדש׳, ועובד על אלבום משלו, הוא ממובילי ההרכב. במקביל, אוספים חברי ההרכב חומרים בדרך לאלבום בכורה.

את הסינגל "בוא הביתה", כתב והלחין אבירם שוקרון, חבר בהרכב. על העיבוד וההפקה המוסיקלית הופקדו אליהו חולדרוב חבר ההרכב והפסנתרן אחיה אשר כהן אלורו. צילום ועריכת הקליפ – רונן שאבי

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן ענבל עם "ממעמקים" לימי הספירה

אחרי שורת פרוייקטים, חוזר אלחנן ענבל לסינגל הבכורה שלו שיצא בשנה האחרונה, ומציג גרסה ווקאלית מיוחדת, אותה עיבדו אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי כרמל והקרעטשמע בווקאלית: "מקדש מלך"

לאחר ההצלחה הגדולה של מחרוזת "א שבת אין קרעטשמע", מוטי כרמל מציג ביצוע ווקאלי מיוחד לשיר "מקדש מלך", בלחנו הנוסטלגי של יום טוב ארליך, מתוך המחרוזת.

להאזנה ←