גם השנה היה סוכות שמח בחברון ● גלרייה

חידושים מפתיעים ציפו השנה לבאי הבמה המרכזית ברחבת מערת המכפלה בחברון. במסגרת שמחת בית השואבה המסורתית הגדולה נטלו חלק מיטב האמנים במוסיקה החסידית-יהודית-מזרחית.

הפעם היו אלה פרחי מיאמי – מזרח, האגף הישראלי למקהלתו של ירחמיאל ביגן, יוסף חיים שוואקי עם שירים מאלבומו החדש, אבישי רוזן – הילד עם הרבה פלא, להקת יא בא YE של ישי לפידות ועמירן דביר בהופעה כמעט בכורה, וכמובן: חיים ישראל ואודי דויד. לקינוח הגיח משום-מקום הזמר והרקדן יוסי אזואלי. את הארוע הנחה קובי סלע.

היה שמח כבר אמרנו?

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אהרן רזאל מחתן את בנו והאחים יוצאים בשיר חדש – "עוד ישמע"

לכבוד חתונת בנו אור חיים, אהרן רזאל מוציא את 'עוד ישמע' – ניגון חתונה שהלחין לפני דור שלם, ושהפעם הוא שר אותו יחד עם בניו שיר ציון, בארי ואליה, לכבוד אחיהם החתן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הזמר פישי רכטשפר משחרר את הלהיט ״דחה דחיתני״

הרעיון נולד במהלך חתונה שבה הופיע באסרו חג סוכות: אחרי שבוע של אמירת הלל, המילים ״דחה דחיתני לנפול וה׳ עזרני״ המשיכו להתנגן בראשו, עד שחיבר אותן לניגון המוכר מבית גראדז׳יסק.

להאזנה ←