'מזל טוב' – ירון ימיני בסינגל שני מתוך אלבום הבכורה שבדרך "קול מבשר"

ירון ימיני - מזל טוב

'מזל טוב' – ירון ימיני בסינגל שני מתוך אלבום הבכורה שבדרך "קול מבשר" שיראה אור בחורף הבעל"ט.

ירון ימיני, אמן ויוצר מירושלים, שגדל בבית מסורתי ומוסיקלי ולמד אצל המורי, נושם וחי את המוסיקה 24 שעות ביממה. בשנים האחרונות החל להופיע בבמות ואירועים ובעידודם של אמנים ידועי שם, נכנס לאולפן ההקלטות והחל להקליט את אלבום הבכורה שלו למילים מהמקורות וגם למילים שנכתבו למענו ע"י יוצרים, שנעטפו בלחניו המיוחדים.

אחרי הסינגל הראשון "חתן נעים", שירון שר בדואט עם דקלון והצליח להתברג בתחנות הרדיו עם המון אהבה, צוות ההפקה החליט להוציא את "מזל טוב", שיר קצבי ושמח בעברית ותימנית –סגנון שחסר במוסיקה הים תיכונית-ישראלית, ושנתבקש על ידי קהל מעריציו של ירון. השיר כבר קטף מחמאות בקרב מוסיקאים ידועי שם, שהקשיבו לו בין כתלי האולפן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/yamini-mazaltov.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←