17 שנים לפטירת הרבי המרקד: מופע קרליבך השנתי

מופע שירי קרליבך השנתי ייערך השנה בסימן "ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה" במוצ"ש וירא, אור לט"ז חשוון (היארצייט) תשע"א בשעה 20:45 בבנייני האומה, ירושלים.

על הבמה יופיעו הזמרים: בנציון סולומון ובניו, אהרן רזאל, חיים דוד סרצ'יק, יהודה כ"ץ, יצחק מאיר וחברים, שלמה כ"ץ, חזקי סופר, שלמה בר ועוד.

את המופע ינחה השנה ידידיה מאיר שיארח את מיטב הזמרים המזוהים עם שירי ר' שלמה קרליבך ומורשתו. על הניהול המוסיקלי של הערב הופקד המפיק המוסיקלי המוערך ערן קליין אשר ינצח על תזמורת בת 6 נגנים.

המארגנים מציינים שבמופע השנה הושקעו שעות רבות להפקת המיטב מניסיון שנים עברו כך שבין השאר, המלל במופע יפחת והמוסיקה האהובה של ר' שלמה קרליבך תהיה במרכז הערב וברצף.

מופע קרליבך תשע"ב

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←