מיכאל פרוזנסקי נותן עידוד לחולים בשיר חדש

מיכאל פרוזנסקי

במהלך השנה החולפת חגגו ארגון RCCS יחד עם שלושה משפחות את החלמתם המלאה של שלושה ילדים קטנים שניצחו את המחלה.

החדשות הטובות 'הולידו' את השיר 'Illuminations' שמתאר את התהליך שעוברת משפחה עם ילד חולה עד להחלמתו המלאה בע"ה. הזמר מיכאל פרוזנסקי נבחר לבצע את השיר שכתב יוסי ברן, הלחין נועם קלמהר ועיבד לייב יעקב ריגלר כשמקהלת ידידים מלווה את השיר.

להורדת השיר חינם כנסו ל www.rofehcholim.org/freesong ואפשר גם לתרום כדי לתת תקווה לעוד ילדים חולים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/11/RCCS_Miracles_Song.mp3|titles=מיכאל פרוזנסקי – Illuminations]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

בין סערות החיים לאמונה: דניאל יטיב משיק את ״לגעת בשמיים״

הזמר והיוצר דניאל יטיב משיק סינגל חדש בשם ״לגעת בשמיים״, שיר אישי ומלא אמונה על השאיפה להתקרב לבורא עולם, להתמודד עם אתגרי החיים ולזכור שגם ברגעים המורכבים ביותר תמיד יש מקום לתקווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי בסינגל מרגש ומפתיע: "בוכה איתך"

החידוש הנוקב של הסינגל החדש, "בוכה איתך": הנטייה הטבעית שלנו היא לחשוב שהשם רוצה אותנו רק כשאנחנו חזקים, מתקדמים ו"מתקנים". לוי שובר את התפיסה הזו בדיוק בפזמון – "הוא צריך אותך, הוא רוצה אותך – כמו שאתה עכשיו, בוכה איתך עכשיו".

להאזנה ←