אוהד מושקוביץ ואיציק דדיה בדואט: קול ששון

אוהד מושקוביץ ויונתן שיינפלד

לרגל חתונתו אמש של עובד חברת אף די די פרודקשיין דודי אינהורן עם בת זוגו שרי פישר, הקליטו אוהד מושקוביץ ואיציק דדיה דואט מיוחד: קול ששון, כאשר בקולות הרקע משתתפים ילדי להקת הקינדערלך. על המילים והלחן שרון אבילחק, על העיבוד דורון אלימלך.

יצוין כי בחתונה עצמה הצטרף לביצוע גם ילד הפלא יונתן שינפלד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/11/ohad-kolsason.mp3|titles=קול ששון – אוהד מושקוביץ ואיציק דדיה]

גלריית תמונות, צילומים: אברהם רוטשטיין.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←